Köpvillkor

Leveranstid 1-3 vardagar
Du får normalt ditt paket inom 1-3 vardagar. Skulle något vara slut kontaktar vi dig snarast.

Fraktfritt vid köp över 1 000 kr
Magleholms fraktpris är 39 kr. Beställer du för 1 000 kr eller mer så bjuder vi på frakten. Vi har inget lägsta orderbelopp.

Posten 39 SEK - Ditt paket kommer för uthämtning till närmaste postombud. Mer om detta kan du läsa på www.posten.se

Avhämtning i butik 0 SEK - Du aviseras via mail när din order är packad och klar att hämtas i vår butik på Magleholms Gård, Törringe Kyrkov 172, Svedala.

Hämta i Höllviken 0 SEK - Du aviseras via mail när din order är packad och klar att hämtas. Avhämtning i Höllviken är söndagar kl 20-21 på Falsterbov 93 precis vid rondellen vid Sommarboden/Lotus House. Order lagda senast kl 16 på lördagen kan avhämtas nästa dag.


Alla paket ligger kvar på utlämningsställena i 14 dagar innan de returneras till oss, läs mer om detta under Outlösta paket.

Betalning

Alla priser är i svenska kronor inkl 25% moms. För att få handla på Magleholm måste du vara 18 år och folkbokförd i Sverige.


Du kan välja mellan följande betalningssätt när du handlar på magleholm.se:

1)

Kortbetalning
Du kan betala med Visa, Mastercard och Eurocard. Väljer du att betala med kort betalar du ingen kortavgift. Vid en eventuell retur görs en återbetalning till det kort som användes vid köpet. När du betalar med kort hanteras betalningen av vår betalningspartner Paypal för att garantera en snabb och säker betalning


2)

Fakturabetalning
Vi samarbetar med Klarna AB som erbjuder fakturabetalning samt delbetalning. Faktureringsavgiften är 29 kr och fakturan skickas ut till den e-mailadressen du angav vid köpet, med betalningsvillkor på 14 dagar. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

För mer information kontakta Klarna AB www.klarna.se

3)

Delbetalning - Klarna konto
Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad.

Med Klarna konto får du alltid hem dina varor innan du betalar och samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp. Aviavgiften är 29 kr.

Här kan du själv välja vilket belopp du ska betala in varje månad, dock minst 1/24 eller 50 kr inklusive aviavgift. Du kan närsomhelst betala hela beloppet på en gång.

Det betyder att du i och med din delbetalning öppnar ett konto hos vår samarbetspartner Klarna AB. Har du gjort flera delbetalningsköp så betalar du en aviavgift. Konto har 19,5% i årsränta men ingen uppläggningsavgift. Du kan när som helst avsluta din delbetalning genom att sätta in återstående belopp.


4)

Förskottsbetalning
Vid förskottsbetalning tillkommer ingen avgift. Beloppet sätts in på vårt bankgironummer: . Glöm inte att ange ditt ordernummer vid betalning (står på den orderbekräftelse du får via email). Din order skickas först när vi registrerat din betalning. Betalningen ska vara oss till handa inom 3 dagar annars annulleras din order.


Byten

Du har 30 dagars bytesrätt på varor du köpt av magleholm.se.

Vid byte av produkter står du själv för alla returkostnader exempelvis frakt.

Bytesrätten förutsätter att varan returneras i originalskick, det vill säga oanvänd och med samtliga etiketter och eventuell förpackning bibehållen. Naturligtvis har du rätt att prova varan. På grund av hygieniska skäl omfattas ej underkläder, örhängen och skönhetsprodukter av bytesrätten. Observera att skor skall returneras i den ursprungliga skokartongen. Klistra inte postetikett direkt på skokartongen, använd skyddande ytteremballage. En extra avgift måste tyvärr tas ut om skorna returneras i en skadad skokartong eller utan den ursprungliga skokartongen.


När du ska byta en vara skickas den till:

Magleholms Gårds Barnkläder
Törringe Kyrkov 172:16
233 92 Svedala

Reklamation
Om du får en vara som är defekt eller felexpedierad så kontakta oss på info@magleholm.se så snart som möjligt så att vi snabbt kan korrigera felet på lämpligt sätt. Fraktkostnader i samband med fel och reklamationer står naturligtvis Magleholm för.

Ångerrätt
Du har 14 dagars ångerrätt fr o m den dagen du hämtade ut varan enl svensk lag. Du måste kontakta oss på info@magleholm.se inom dessa 14 dagar för att ångerrätten ska gälla. Att inte hämta ut sitt paket räknas inte som att man ångrar sitt köp. Det är tillåtet att öppna förpackningen och utföra funktionskontroll på sådant sätt att det inte skadar varan eller dess förpackning.

Fraktkostnaden vid returfrakt är 39 kr och en kostnad du själv måste stå för.

OBS! Var noga med att notera kolliID på paket som du sänder i retur till oss eftersom det är du som kund som har det ekonomiska ansvaret tills vi mottagit returen.


Outlösta paket
Outlösta paket omfattas ej av ångerätten enligt distans- och hemförsäljningslagen. För paket som ej hämtas ut debiteras en avgift på för närvarande 299 kr. Detta motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt mottagit det i retur.


Vi reserverar oss för ev felskrivningar, prisfel och slutförsäljning och kontaktar dig naturligtvis vid behov.


Frågor gällande våra köpvillkor
Har du frågor så maila info@magleholm.se