[Tom slot: text_1]

MAGLEHOLMS SPECIAL:

Vi har några specialare på Magleholm som vi också gärna vill erbjuda och presentera för dig. Du bokar enkelt genom ett mail till info@magleholm.se eller ringa 040-442041 på butikstiderna.


Personal shopper

Boka en tid för dig själv eller med din familj och ha hela butiken inkl reaavd och Skoladan helt för dig själv med personlig hjälp. Vintertid är inte Skoladan öppen men vi kan ta in förslag till dig.

Vi hjälper dig då att snabbt och smidigt ordna det som behövs. Vi föreslår nyheter och/eller reavaror enl dina önskemål.

Effektivt sätt att ordna barnens och familjens garderob och du får tillgång till specialkunskap och ett av Skånes absolut bästa sortiment på barnkläder & skor.


Webbutikskunder kan boka en telefontid för personlig service.


Kompiskväll

Du bokar en egen kväll för dig och dina vänner, föräldrargrupper, grannar på Magleholm. Vi bjuder på fika och skräddarsyr ett attraktivt specialerbjudande för er som gäller denna kvällen. 

Det blir presentation av varumärkena, nyheter och man kan även få komma in i Skoladan. Trevligt att träffa vännerna, shoppa tillsammans och tipsa. Förena nytta med nöje!


Utvalt och prova hemma

Den här tjänsten har vi några stamkunder som verkligen älskar! Kanske din kära trettonåring inte vill åka och handla kläder men verkligen behöver byxor?! Ge oss en beskrivning på vad som
behövs så väljer vi ut och förbereder och du lånar hem (utan att betala).


Ni provar sedan när lämpligt tillfälle infinner sig, kanske framför TVn på kvällen eller mot lämpliga mutor…
Du lämnar tillbaka inom överenskommen tid och betalar det ni behåller.

Varmt välkommen till Magleholms Gård och magleholm.se